1 augusti 2014

Bildts “kålsuparteori” ett politiskt stickspår och stöd till det sionistiska blodbadet i Gaza




USA har skickat nya militära leveranser till den israeliska mordmaskinens folkmord i Gaza.


  • Samma undfallenhet som förräderiet mot den spanska republiken 1936.
  • Gazatunnlarna och Warszawabefolkningens inlåsning.
  • Venezuela tar emot sårade palestinska och föräldralösa barn som adopteras av venezuelanska föräldrar.
  • Vietnam igår, Gaza i dag, samma folkmord då som nu.

Av Dick Emanuelsson
TEGUCIGALPA / 2014-08-01 / “Just nu är inte tidpunkten att fördela skulden för detta det senaste av utbrotten (Sic!) av denna konflikt”, skriver Bildt i DN och gör sig medskyldig till det sionistiska blodbadet av palestinier. Han skiljer inte mellan angripare och angripen, mellan orsak och verkan.
Han säger att hans fyrapunktsförslag skulle kunna tillfredsställa både palestinska som israeliska intressen och bana väg för ett fredlig blomstrande Gaza med en garanterad säkerhetssituation för Israel.
Men han förvrider historien och talar om “Hamas våldsamma och illegala maktövertagande i Gaza 2007”, när Hamas i verkligheten vann valet överlägset. Bildt och andra må tycka vad de vill om Hamas men det är realiteter som få, mer än Bildt och en sionisisk lobby Washington kan förneka.
Den svenske högermannen som basar för UD ger, inte överraskande, den israeliska sidan en eloge när han säger att “två år innan hade ju Israel frivilligt och djärvt utrymt enklaven (Gaza), om än gjort det ensidigt på ett sätt som kanske var mindre klokt. För Hamas blev raketerna sättet att försöka bryta blockaden – och för Israel har blockaden blivit sättet att försöka bryta Hamas grepp över Gaza. Bägge har låst sig fast i sitt eget misslyckande”.
Säger Bildt och blundar för orsak och verkan.
 

Warszawas och Gazas tunnlar

För vad Israel har gjort är att de har förvandlat Gaza till det kanske största koncentrationslägret i modern tid med målet att annektera det. Men då måste de fördriva palestinierna, återigen.
Nära två miljoner människor upplever hur de dag och natt, metodiskt och systematiskt, fragmenteras ihjäl. Gazas gator och gränder, sandstränder och vattendrag färgas rött av palestinskt blod. Omvärlden tiger eller åser via CNN&SVT detta mänsklighetens värsta brott ano sedan Vietnam. Mer än en seriös bedömare har gjort likheter med Warszawas och Gazas tunnlar.
Bildt säger att “Den israeliska blockaden har ironiskt nog spelat Hamas i händerna genom att tvinga fram och gynna denna tunnel- och smugglingsekonomi”.
Återigen orsak och verkan.
För mänskligheten, när den är inlåst, oavsett i vilka situationer, söker sig ut. Vem är det som låser in palestinierna på Gaza och förnekar dem rätten att skapa en utrikeshamn, flygplats och en infrastruktur där palestinierna via landsvägar kan förbinda sig med sina bröder och systrar på Västbanken?
Palestinierna har all legitim rätt att kunna andas och bryta det sionistiska strypgreppet genom att helt logiskt finna nya luftvägar. Då skapar de sina tunnlar.
Bildt är en skam som officiell representant för den svenska utrikespolitiken. Den är i dag är blodbesudlad för sin påstådda “neutralitet” när det samtidigt pågås ett systematiskt brott mot mänskligheten sedan 25 dagar.
Delar av den svenska Internationella Brigaden i Spanien 1936-1939. 173 av dessa återvände aldrig
till Sverige, de begravdes i spansk jord.

Väst´s Non-Interventionspakten mot Spanien 1936

Utrikespolitiken är lika skamlig som dåtida Non-Interventionspakten som väst upprättade mot den spanska republiken 1936. De unga svenskar som for till Spanien och med sitt liv som insats och med geväret i hand deltog i försvaret av den spanska republiken, tvingades att ta sig till Spanien på hemliga vägar över Pyrenéerna. För Bildts föregångare och europeiska kollegor kriminaliserade och fängslade dessa verkliga patrioter och internationalister från hela världen. Den enda regering i världen som öppet stödde den spanska republiken var dåtida Sovjetunionen som skickade livsmedel (mot västblockaden) vapen, materiel och humanitära insatser till Republiken.
De “västliga” regimerna kollaborerade skamligt med både den tyska som spanska fascismen för att bokstavligt dränka Spanien i blod. En miljon spanjorer blev offer för den tidens “Gaza”. I dag kräver spanska demokrater att de tusentals massgravar där fascisterna grävde ner sina offer, ska öppnas, att sanningen, tre generationer senare till slut ska kunna få beskedet om vad som verkligen hände sina förfäder. Men Biltds partibröder i Partido Popular slår ursinnigt tillbaka, medvetna om sin blodskuld under 45 års fascistdiktatur.

Svenskarna som internerades vid hemkomsten

173 personer ur den svenska Brigaden på nära 700 svenskar som deltog i det militära försvaret av Spanien begravdes i den bloddränkta spanska jorden. Francos fascistkupp och krig mot Spaniens folk understöddes med vapen, flyg och soldater från Hitlers Tyskland och det fascistiska Italien under ledning av Mussolini.
De övriga svenskarna som överlevde tre års bombardemang av tyska krigsplan och strider mot en i materiel överlägsen fiende internerades vid hemkomsten till Sverige och har aldrig fått en politisk och mänsklig ursäkt av den svenska staten för de mänskliga och obegripliga övergrepp som Bildts föregångare utförde mot dessa patrioter.
I dag är det USA som i massiva leveranser förser den sionistiska mordmaskinen med all nödvändig militär materiel. Där finns det och har aldrig funnits en ”neutralitet”. Israel är USA:s vasall i regionen.

Venezuela tar emot sårade föräldralösa palestinska barn

Men det finns regeringar som inte underordnar sig utrikespolitiken i State Departement eller den sionistiska världslobbyn.
Igår torsdag (31 juli), meddelade president Nicolas Maduro att den kommer att upprätta komplexet “Hugo Chavez”, där den kommer att ge palestinska barn som drabbats av folkmordskriget läkarvård, asyl och en fristad.
– Vi ska ge flyga dem till Venezuela och vi kommer att välkomna dem med kärlek, sa Maduro.
Detta beslut kommer, enligt bedömare, att följas av de övriga medlemsstaterna i ALBA i Latinamerika och Karibien. Det handlar om palestinska barn som sårats och blivit föräldralösa under de israeliska bomberna som bara kan jämföras med de nazistiska bombningarna under andra världskriget, USA:s bombmattor i Vietnam och Irak.
Maduro uppgav att Venezuela ska upprätta ett avtal med den palestinska administrationen för “att söka venezuelanska föräldrar till dessa (palestinska) barn”, enligt den venezuelanska nyhetsbyrån AVN. 

Latinamerika fördömer Israels krigsbrott mot mänskligheten

Maduro och Latinamerika har nästan enhälligt fördömt de israeliska krigsbrotten som många karaktäriserar som “folkmord”. Undantaget är Colombia som på grund av sitt underordnande till USA, som har sju militärbaser i det sydamerikanska landet och ett intensivt militärt och underrättelsesamarbete med de israeliska väpnade styrkorna, har lagt ansvaret på Hamas för att snart ett tusen palestinska barn har slaktats av de anfallande från “Det Förlovade Landet”.
– Sluta mörda palestinska oskyldiga barn! krävde Maduro och uppmanade den judiska gruppen i Venezuela att göra sitt för att ”stoppa massakern” på Palestina.
Palestinas ambassadör i Venezuela, Linda Sobeh Alí, välkomnade Venezuelas beslut att ta emot palestinska sårade och föräldralösa barn:
– Tack för att ni (venezuelanerna) är så humana och mänskliga, för att ni står sida vid sida med oss! Vi äras för att Palestina ska bli latinamerikanskt, tack för allt ni gör för vårt folk, för vårt land, sa den kvinnliga ambassadören.
Där, Bildt, har du ett föregångsexempel för en verklig solidarisk utrikespolitik.
”Frihetens Bålverk” har både liberaler och moderater kallat USA. Bildts svärfar, Gösta Bohman, vägrade att fördöma USA:s massiva bombningar av Vietnam julen 1972 då B52-plan vräkte ner sin mördande last över det svenskbyggda sjukhuset i Hanoi. På bilden har vietnamesiska barn dränkts in i napalm som fälldes just för att skada civilbefolkningen. Skillnaden mellan tyskarnas bombningar av Guernica i Spanien, USA:s bombningar av Vietnam som skördade två miljoner offer och Israels bombningar av palestinska barn i Gaza är hårfin. Att Carl Bildt senare filtrerade hemliga rapporter till USA från sin plats i Ubåtskommissionen är bara följdriktligt. I juridiska termer kallas det "fosterlandsförräderi". Det illustrerar i vems tjänst den svenske utrikesminister har stått och står.

Den svenska högerns stöd till USA:s folkmord i Vietnam

Men vi kan även gå tillbaka till Sverige, som exempel på solidaritet när USA:s B52-plan varje dag, år efter år, fällde 4.000 ton bomber dagligen över Vietnam. Då, precis som nu, var din partiledare Gösta Bohman (m), lika stor motståndare till att fördöma den tidens folkmord som du är motståndare till att fördöma de sionistiska krigsförbrytarna över Gaza.
Olof Palmes politiska mod att försvara ett litet lands rätt till nationell suveränitet orsakade ursinne i Vita huset; ”Satans Mördare”! som Palme karaktäriserade de urskillningslösa bombningarna av Vietnams folk var en verklig beteckning på vad ett folkmord utgör.
Palme kunde, till skillnad mot dig, Bildt, skilja på orsak och verkan!