25 februari 2019

Prostituerade förgiftade Juan Guaidós partikollega i Cucuta efter konserten ”Venezuela Aid”

Det fashionabla motellet Penélope i Cucuta där den venezuelanska parlamentsledamoten Freddy Superlano, medlem i samma partigrupp som Trumps "interrimspresident" Juan Guaidó tillhör, blev förgiftade av två colombianska prostituerade. Superlanos kusin avled av giftet. På bilden yacuzzi och champagne med ballongen med texten: "JAG ÄLSKAR DIG"! Nu anklagar antichavistiska medier att det var Nicolas Maduro och Vladimir Putin som de som beställde mordet.



Prostituerade förgiftade Juan Guaidós partikollega i Cucuta efter konserten ”Venezuela Aid”

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2019-02-25 / Det blir allt tydligare att Sveriges utrikesminister Margot Wallström har satsat på fel Macho, förlåt `president´, i Venezuela. Efter den nu världsomtalade ”LiveAid-konserten” till förmån för Donald Trumps ”humanitära hjälp” till Venezuela, gick parlamentsledamoten och partikamraten till Juan Guaidó; Freddy Superlano och hans kusin till ett `mindre rekommenderat´ ställe i Cucuta. Det hela slutade på ett motell där kusinen, Carlos Salinas, avled medan Superlano fördes i koma till sjukhuset Jorge Cristo Sahium, bägge förgiftade av två colombianska prostituerade med Skopolamin, (C17H21NO4)!

Innehåll champagnen Skopolamin?
Händelsen utspelades i en suite i det fashionabla motellet Penélope i Cucuta, centrum för det som skulle bli ”slutet för Nicolas Maduro”. Så sa i varje fall alla de initierade medierna i Miami. Enligt polisrapporten som den antichavistiska reportern Deivis Ramirez citerade, hade de bägge männen deltagit i konserten under dagen och därefter begav de sig till den ”Rosa Zonen” i Cucuta där de uppenbarligen kontrakterade de bägge ”erotikarbetande” kvinnorna. På morgonen 07:10 den 24 februari meddelade Deivis Ramirez om ödet för den oppositionelle parlamentsledamoten.

Men det tragiska i händelsen stannar inte vid det. De bägge prostituerade rånade de bägge männen på sina tillhörigheter och pengar.

Men det här har också har sin politiska stuns.


ENLIGT DE ANTICHAVISTISKA medierna i och utanför Venezuela utpekas Venezuelas president Nicolas Maduro som den som hade kontrakterat de två `lättfotade´ damerna som meddelade sin befälhavare med orden:

¡”MISION CUMPLIDA, mi Comandante en Jefe”! Uppdrag utfört, General!

Mycket blommor och ballonger när man anländer till motellet. . .



För att få med sig Trump och USA-medierna (vem vet om de inte också hade en baktanke på att få med sig DN, Ekot, Sydsvenska Dagbladets Per T. Ohlsson & Erik Jennische, Co?) så hävdar de antichavistiska venezuelanerna att även Putins Ryssland hade en fot med i spelet, förmodligen via den undersköna Sajarova som orsakat stor avundsjuka och skvaller bland State Departements kvinnliga språkrör, ”som ligger solår efter ryskan”, säger männen i USA:s samma UD.

Kusinen Carlos Salinas, i dag död.
Partiet Voluntad Popular, som både Guaidó, Superlano och hans kusin Carlos Salina tillhörde är samma parti som en annan venezuelan, Freddy Guevara, tillhör. Han är bror med den nu avlidne och var ordförande för partiet 2017. Guevara sitter på Chiles ambassad i Caracas dit han flydde efter att ha varit ansvarig för oppositionens våldsamheter 2017 som resulterade i över 120 döda och 800 skadade i försöket att störta president Nicolas Maduro med våld. Guevara sa i ett uttalande att han beklagade sin brors död som ”kämpade outtröttligt för ett bättre Venezuela”.


PORTALEN MISION VERDAD skriver i sitt referat om den kuriösa händelsen att parlamentsledamoten Freddy Superlano är känd för att ha hittat på en massaker i staden Socopó, i delstaten Barinas, som gränsar till Colombia under oppositionens våldsamma protester under fyra månader 2017. Vad som hände denna dag var att beväpnade grupper plundrade affärer och attackerade polisstationer och Nationalgardet. Det är väl känt att colombianska paramilitära grupper kontrakteras av den fascistiska venezuelanska oppositionen i delstaterna Barinas, Tachira och oljerika Zulia.

Superlano förgiftade atmosfären och medierna med sina ”Fakenews”. Men kvällen den 23 februari var det han som blev förgiftad av de två prostituerade colombianskorna. Nu återhämtar han sig på ett sjukhus i Cucuta medan hans kusin ska begravas i Venezuela, fallen på egen lust och grepp.


MARGOT WALLSTRÖM OCH HENNES ”feministiska utrikespolitik” borde ta en funderare på i vems sällskap hon hamnat, om hon inte borde byta president, igen. Det är inget bra sällskap. Först Trump som köpte tjänster hos en porrstjärna och nu då Guaidós partikollega som köper tjänster hos prostituerade i Colombia med det fatala resultatet som borde förskräcka.