11 mars 2019

Venezuela: Pajasens Pajasparlament beslutade införa ”alarmberedskap”

"Dessvärre i liv!
Det finns så ondskefulla människor som inte kan bita sig själva i tungan, för gjorde de det, skulle de avlida av sitt eget gift"!




Venezuela: Pajasens Pajasparlament beslutade införa ”alarmberedskap”

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2019-03-11 / Pajasens Pajasparlament beslutade i dag att införa ”alarmberedskap” i Venezuela. Det intressanta är frågan:

MED VADÅ? MED VILKA DÅ? OCH VILKA RESURSER SKA DET SÄTTA IN?

För bara några minuter sedan framträdde i Telesur Venezuelas, inte Juan Guaidós, Pajasens, hälsovårdsminister CARLOS ALVARADO. Under en halvtimme svarade Alvarado på frågorna från kanalens reporter, bland annat om Faken i torsdags (7 mars) kväll om att bara några minuter efter att den första attacken mot det datoriserade el-nätet den 7 mars hade slagit ut elektriciteten, kom den första ”Fake-Newsen” som talade om att ett ”80-tal patienter hade avlidit” efter att elen försvunnit.

Visst, i bostäder, hus, restauranger, med mera (med undantag för en dyr-restaurang i östra Caracas där en parlamentsledamot från oppositionspartiet Acción Democratico (s) hade ertappats av FOLKET som skällde ut honom där han satt med sin hummer i dyraste meny och mumsade).

Hälsovårdsministern dementerade ”liken” och kallade dem Fakenews.

"Minst 17 döda på Venezuelas sjukhus efter el-avbrott", rapporterar den spanska dagstidningen El Periodico. Så skapas Fakenews som är en del av den massmediala terrorismen.


Också i dag har det kommit uppgifter i de påstått ”sociala” nätverken som påstått att ett antal patienter avlidit i de allmänna sjukhusen i delstaten Zulia, vilket också dementerades.

Hälsovårdsministern sa vidare, att alla allmänna sjukhus har ”Plantas”, d.v.s. el-anläggningar som slås på automatiskt när elen går.

Dessa anläggningar har inte alla PRIVATA sjukhus. Men, eftersom nyliberalismens kalla giljotin INTE faller i Venezuela har patienter som befunnit sig på privata sjukhus, som till exempel njursjuka som behöver dialysbehandling, har dessa patienter flyttats över till allmänna statliga sjukhus och på så sätt garanterats sin dialysbehandling varannan dag och därmed livet.

Frågan som alla ställer sig är VEM som är `President´ INGEN:s hälsovårdsminister? Vad har han fått får order från ”Chefen”? Vilka resurser har han till förfogande?

För det kan väl inte vara vad New York Times kom fram till, att i containrarna som de själva brände upp bara fanns handskar och gasbinda, inga mediciner av något slag att tillgå.

Det troliga är väl att ”Marknaden fixar det här automatiskt”.

Förmodligen är INGEN agent för de firmor i Miami som saluför ”ett billigt hälsovårdspaket denna vecka”!



Patienter som varannan dag får dialysbehandling i Venezuela. Gratis.


DEN ANDRA CENTRALA FRÅGAN är VEM som är INGEN:s energiminister och vilka order, mer än att utlysa ”larmberedskap”, han har gett denne fram tills nu okände minister?

Ah! Det mest positiva med att elen slogs ut under 72 timmar var att det påstått ”sociala” nätverket dog. Men säg den glädjen som varar evigt?




Venezuela: “President INGEN” gör bort sig IGEN!





Venezuela: “President INGEN” gör bort sig IGEN!

AV DICK EMANUELSSON

TEGUCIGALPA / 2019-03-11 / I lördags, den 9 mars, på appellmötet med megafon som Juan Guiadó genomförde i de välbeställdas östra Caracas, påstod denne 35-åring att den folkvalda regeringens officiella anklagelser om att Venezuela från utlandet är utsatt för ett dataintrång i det datoriserade nationella el-nätet som gjorde att det tre gånger slogs ut av Trump under 48 timmar, att det var lögn.

Guaidó tog sig dessutom friheten att ifrågasätta president Nicolas Maduros mentala hälsa, och det kan man naturligtvis få göra på de sociala nätverken, med mera. Men frågan är, om en person som anser att HAN är en statschef ska ta sig sådana ord som:

”Enligt psykiatern som gömmer `ockupanten´ [Maduro], blev systemet som kontrollerar elnätet saboterat och `hackat´. Alla tekniker är eniga om att detta är omöjligt för ett enkelt skäl; det är ett ANALOGT system”.

Så långt `President´ INGEN:s expertutlåtande.

Igår uttalade sig en verklig energi/el-expert i Venezuela, JOSÉ AGUILAR, som enligt portalen La Tabla under många år har varit starkt kritiskt till hur den venezuelanska regeringen/arna har behandlat frågan om landets el-nät.

Aguilar förlöjligade Guiadó och kallade honom en ”pseudoexpert” som på fullt allvar påstod att Datahjärnan i el-nätet INTE kunde `hackas´ eftersom den var ”analog”.

Aguilar dräper i en enda mening `President´ INGEN;s  anklagelse mot president Maduro med orden:

”SYSTEMET REPRESENTERAR DET SENASTE I DIGITAL TEKNOLOGI. STUDERA PMPG INNAN NI PRATAR OCH BEDRAR”.

Återigen kommer Venezuelas ambassadör i Colombia, Roy Chadertons ord från statskuppen i april 2002 osökt att infinna sig i mina tankar:

”DANSA INTE INNAN ORKESTERN HAR DYKT UPP”!

Frågan är också hur den allt mer nervöse ”INGEN” ska palla med Trumps krigsskådespel innan INGEN behöver en psykiater med mycket Prozac på receptblocket?



LA TABLA: