4 maj 2020

VENEZUELA: Ett organiserat och beväpnat folk som neutraliserar och tillfångatar en andra terroriststyrka med två legoknektar från USA!

FÖRVÄNTNINGAR och VERKLIGHET: Med ansiktet mot grusvägen är kommandostyrkan neutraliserad av Folkmilisen, huvudsakligen fiskare i den lilla byn Chuao i delstaten Aragua. Ytterligare ett politiskt och militärt nederlag för USA, Colombia och marionettpresidenten Juan Guaidó, i tjänst hos Donald Trump, Venezuelas Vidkun Quisling.




VENEZUELA: Ett organiserat och beväpnat folk som neutraliserar och tillfångatar en andra terroriststyrka med två legoknektar från USA!

TEGUCIGALPA / 2020-05-04 / DICK EMANUELSSON / En andra terroriststyrka som från Colombia och Karibien försökte invadera Venezuela sjövägen, neutraliserades i dag, måndag 4 maj 2020. Åtta terrorister, bland dem två USA-medborgare greps av Folkmilisen i den lilla byn Chuao, i delstaten Aragua, huvudsakligen bestående av fiskare. I byn Puerto Cruz i samma delstat greps ytterligare två terrorister som tillhörde de bägge terroristgruppernas samordning. USA och dess marionett Juan Guaidó skördar ett nytt politiskt nederlag som bara kan jämföras med USA:s misslyckade invasion i Grisbukten, Kuba 1961.

I söndags neutraliserades en terroriststyrka som landsteg i Macuto, ett samhälle bara 9,6 kilometer från Caracas internationella flygplats Maiquetia och som leddes av JORDAN GOUDREAU, en ”Grön Basker”, representant för de i Vietnam hatade marinsoldater som slaktade tusentals civila. Goudreau är en legoknekt som deltog i USA:s två folkmordskrig i Irak och Afghanistan och som efter dessa skapade sin egen legoknektsfirma, SilverCorp, likt Blackwater. Han skrev kontrakt på 212 miljoner dollar med Juan Guaidó, enligt USA-reportern Max Blumenthal som i dag publicerades, för att störta den folkvalda venezuelanska regeringen.

”Uppdraget” handlade om att skapa det nödvändiga kaos som Pentagon behöver för att invadera Venezuela och mörda landets folkvalde president Nicolas Maduro.

De två krigsveteranerna från USA, tre timmar INNAN de greps av Folkmilisen i Chuao i morse; Luke Alexander Denman och Airan Berry. Fotot är ett Twitter från CARIVE, som är fasaden för Coalición Activa de la Reserva Internacional Venezolana, en slags exilorganisation för de fåtal venezuelanska militärer och poliser som deserterade den 23 februari 2019.

HÄNDELSEN OCH GRIPANDET av Goudreau igår och en förinspelad video med denne professionelle mördare som publicerades i dag med hans venezuelanske kompanjon, blev en bekräftelse på hur USA försöker privatisera eller ”outsourca” ett nytt krig, denna gång mot Venezuela.

Gripandet av de åtta terroristerna, bland dem två krigsveteraner från USA, Luke Alexander Denman och Airan Berry i dag måste betraktas som en av de värsta förnedringarna som Pentagon och en USA-administration har fått utstå det senaste halvseklet. För dessa ”Rambos” hälsades ”välkomna” av den lilla fiskebyns Chuau:s egen Folkmilis, fiskare som inte bara kan hämta upp läckerheterna från Karibien utan även hantera en AKA-47:a. Och legoknektarna blev varse om det.

Terroriststyrkan bestående av åtta legoknektar med Adolfo Baudel i förgrunden dokumenterar sig i sitt militära träningsläger i det colombianska länet Guajira, som gränsar till Venezuela i Karibien INNAN de avreste mot fiskebyn Chuao där de oskadliggjordes av byns egen Folkmilis. Därefter överlämnades terroristerna till Venezuelas myndigheter. 


BILDERNA PÅ DE ÅTTA legoknektarna, varav två är USA-medborgare med händerna bakbundna och ansiktet mot gruset i vägen måste sända iskalla kårar efter ryggraden på Pentagons och CIA:s högre tjänstemän. För mot sig har krigshetsarna i USA inte bara de konventionella venezuelanska styrkornas fyra vapengrenar, utan praktiskt taget ett enat och beväpnat folk som i Folkmilisen kan räknas till över fyra miljoner enheter. Legoknektarna må sätta pompösa namn på sina operationer, som den senaste som döptes till ”Operación Gedeón”, men som trots namnet blev ett praktfiasko.

För en sak är att kriga för pengar. En annan, helt annan sak, är att slåss för fosterlandet. Och det gör venezuelanerna, som i den lilla fiskebyn Chuau!

– De underskattar ett folk med kurage och mod som är beredda att försvara vår nationella suveränitet. Fosterlandet är inte till salu, Fosterlandet försvaras! underströk Araguas länsguvernör Rodolfo Marco Torres från det socialistiska PSUV-partiet i ett Twitter.

Trump borde lyssna på Colombias före detta president, Juan Manuel Santos som varnar USA för att inleda ett militärt äventyr mot Venezuela som kan ”bli ett andra Vietnam”!

VIDEO: En av de åtta legoknektarna, den militäre desertören, Adolfo Baudel, som greps i dag av Folkmilisen i fiskebyn Chuao.