30 januari 2021

”Spindeln” i det militära invasionsförsöket mot Venezuela i maj 2020 lägger korten på bordet

VIDEO: Yacsy Alejandra Alvarez Mirabal är venezuelanskan som var en spindel i planeringen och verkställandet av invasionen av Venezuela förra året från colombianskt territorium med stöd av säkerhetstjänsten NDI och den förre och nuvarande presidenten Alvaro Uribe respektive Ivan Duque.




”Spindeln” i det militära invasionsförsöket mot Venezuela i maj 2020 lägger korten på bordet:

Uribe och Duque direkt inblandade i invasionsförsöket av Venezuela förra året!

Det uppger Yacsy Alejandra Alvarez Mirabal, venezuelanska och en spindel i planeringen och verkställandet av invasionen av Venezuela förra året från colombianskt territorium. Hon fortsätter lägga korten på bordet, övergiven och förrådd av "DUON" efter att hon arresterats.

I en video (med engelskt tal) som publicerades igår uppger hon att hon var tolk mellan Alvaro Uribe (förre presidenten) och Ivan Duque, Colombias nuvarande president å ena sidan och legosoldatsfirman Silvercorps ägare, den förre krigsveteranen Jordan Goudreau och hans närmaste män.

I den korta videon på engelska säger hon att duon Uribe& Duque erbjöd legosoldaterna och deras venezuelanska desertörer territorium för att upprätta sina tre militära träningsläger i länet La Guajira (gränsar mot Venezuela) samt möjligheter att kunna landa och avgå med flyg i anslutning till dessa läger i öknen, i detta grannlän till Venezuela.

I utbyte skulle den legoknektsarmé som var under uppbyggnad delta i kriget mot den colombianska ELN-gerillan.



Chefen för Colombias underrättelsetjänst DNI var djupt inblandad och utsåg en speciell DNI-agent som kontakt till Yacsy Alejandra Alvarez Mirabal. Den colombianska högerextrema regimen Duque har ännu inte kommenterat uppgifterna

I invasionsförsöket 3-4 maj förra året utplånades den första expeditionen när de gjorde motstånd och i den andra expeditionen, där två amerikanska "Gröna Baskrar" deltog greps de av fiskarnas Folkmilis i den lilla byn Macuto, sju kilometer från Caracas internationella flygplats Maiquetia.

Det militära nederlaget var ett ännu större FÖRNEDRANDE POLITISKT NEDERLAG för Fjanten Juan Guaidó och hans uppdragsgivare i Vita Huset. Denna duo är nu lika utskämda, avskydda och betraktade som kuppmakare av Venezuelas respektive USA:s folk!

Läs mer: 
Colombia djupt inblandad i legosoldaternas misslyckade invasion av Venezuela i maj 2020
https://dickema.blogspot.com/2021/01/colombia-djupt-inblandad-i.html

Legoknektsstyrkan som tillfångatogs av fiskare organiserade i den venezuelanska Folkmilisen som består av drygt fyra miljoner civila som är beväpnade och beredda att försvara sitt land mot en USA-invasion med stöd av Colombia.