11 mars 2019

Venezuela: “President INGEN” gör bort sig IGEN!





Venezuela: “President INGEN” gör bort sig IGEN!

AV DICK EMANUELSSON

TEGUCIGALPA / 2019-03-11 / I lördags, den 9 mars, på appellmötet med megafon som Juan Guiadó genomförde i de välbeställdas östra Caracas, påstod denne 35-åring att den folkvalda regeringens officiella anklagelser om att Venezuela från utlandet är utsatt för ett dataintrång i det datoriserade nationella el-nätet som gjorde att det tre gånger slogs ut av Trump under 48 timmar, att det var lögn.

Guaidó tog sig dessutom friheten att ifrågasätta president Nicolas Maduros mentala hälsa, och det kan man naturligtvis få göra på de sociala nätverken, med mera. Men frågan är, om en person som anser att HAN är en statschef ska ta sig sådana ord som:

”Enligt psykiatern som gömmer `ockupanten´ [Maduro], blev systemet som kontrollerar elnätet saboterat och `hackat´. Alla tekniker är eniga om att detta är omöjligt för ett enkelt skäl; det är ett ANALOGT system”.

Så långt `President´ INGEN:s expertutlåtande.

Igår uttalade sig en verklig energi/el-expert i Venezuela, JOSÉ AGUILAR, som enligt portalen La Tabla under många år har varit starkt kritiskt till hur den venezuelanska regeringen/arna har behandlat frågan om landets el-nät.

Aguilar förlöjligade Guiadó och kallade honom en ”pseudoexpert” som på fullt allvar påstod att Datahjärnan i el-nätet INTE kunde `hackas´ eftersom den var ”analog”.

Aguilar dräper i en enda mening `President´ INGEN;s  anklagelse mot president Maduro med orden:

”SYSTEMET REPRESENTERAR DET SENASTE I DIGITAL TEKNOLOGI. STUDERA PMPG INNAN NI PRATAR OCH BEDRAR”.

Återigen kommer Venezuelas ambassadör i Colombia, Roy Chadertons ord från statskuppen i april 2002 osökt att infinna sig i mina tankar:

”DANSA INTE INNAN ORKESTERN HAR DYKT UPP”!

Frågan är också hur den allt mer nervöse ”INGEN” ska palla med Trumps krigsskådespel innan INGEN behöver en psykiater med mycket Prozac på receptblocket?



LA TABLA: