22 maj 2020

Tre colombianska paramilitära drogkarteller stöder och finansierar Juan Guaidó!

Flera  medlemmar av den narkoparamilitära dödsskvadronen `Los Pachencas´ som antingen har tillfångatagits eller dödats. Men gruppen är högst aktiv och stödde invasionsförsöket den 3-4 maj. Trumps icke valde "Favoritpresident" omger sig med tre paramilitära colombianska narkotikakarteller. 




Tre colombianska paramilitära drogkarteller stöder och finansierar Juan Guaidó!

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2020-05-22 / EN ANNAN COLOMBIANSK drog/paramilitär/grupp som bidrog till och stöttade invasionsplanerna mot Venezuela den 3-4 maj utgörs av `Los Pachencas´.

Det colombianska veckomagasinet Semana beskriver och avslöjar i veckans nummer att Trumps venezuelanska självutnämnde marionettpresident Juan Guaidó, inte bara fick stöd av den colombianske knarkbaronen Elkin Javier López Torres, alias ”Doble Rueda”, utan också av `Los Pachencas´.

Guaidó omger sig alltså inte bara med `Los Rastrojos´, i gränsområdet mellan Cucuta och Tachira, den paramilitära knarkgruppen som har som systematik och metod att halshugga och stycka sina offer, företrädesvis bland den de colombianska sociala och folkliga ledare.

Guaidó har också två andra paramilitära dödsskvadroner på sin sida som är ansvarig för drogtrafiken vid den karibiska kusten.

 

`LOS PACHENCAS´ KONTROLLERAR och opererar från de karibiska städerna Barranquilla, Cienaga (där Gabriel Garcia Marquez skrev sin ”100 år av ensamhet”) till Santa Marta i länen Bolivar och Magdalena.

”DOBLE RUEDA” (Elkin Javier López Torres) kontrollerar länet Guajira, varifrån de två båtarna med de två amerikanska legoknektarna samt ett 20-tal venezuelanska militära desertörer dödades respektive neutraliserades vid invasionsförsöket 3-4 maj.

Men det intressanta är att generalmajoren CLIVER ALCALA, den militäre venezuelanske desertör som avslöjade, att i Guajira och Riohacha tränades desertörerna av de två amerikanska legoknektarna som hade kontrakterats av samma legoknektsföretag, Silvercorp. Detta hade svarat för Trumps säkerhet under en turné i Florida samt praktfiaskot ”Venezuela Aid”, den 22-23 februari 2019. Också Alcala anklagas av DEA för att vara inblandad i droghandel.


Han deporterades av den colombianska regimen först efter att han i direktsändning i den colombianska radiostationen W Radio avslöjat, att den enorma vapenarsenal som hade beslagtagits av den colombianska polisen i slutet av mars i år, var på väg till de tre militära träningslägren i Riohacha som Alcala ansvarade för. Enligt USA och DEA var Cliver Alcala en bricka i droghandeln.

Men varför hade DEA eller den colombianska Duqueregimen INTE gripit Alcala trots att han levt offentligt i den colombianska karibiska staden Baranquilla under de senaste två åren?

Svaret är att han var en del av Invasionsplanen av Venezuela och han var `USA:s Man´ i denna plan, vid sidan av legoknektsföretaget Silvercorps ägare.

 

JUAN GUAIDÓ NÄRMASTE MÄN i Planen mot Venezuela är med andra ord TRE NARKOTIKAHANDLARE med mycket blodbesudlade händer. Varken DEA eller Bogota gör något för att ”neutralisera” dem eftersom de dessutom är FINANSIÄRER av försöket att med våld störta den folkvalda regeringen i Caracas.

Men i stället för att placera Colombias regering på listan över ”Terrorist- och drogstater”, beslutade Trump och Pompeo att placera Kuba och Venezuela på denna cyniska och absurda lista som enbart ska tjäna till att legitimera militära angrepp mot de nämnda staterna.


Den våldsamma oppositionen beskjuter den s andinistiska radiostationen Radio Ya från fyra flanker med hemmagjorda granatkastare, eldvapen och brandbomber blandade med explosiva ämnen. 21 personer befann sig inne i stationen och räddades av ett mirakel från att dödas i lågorna som brände ned Radio Ya till grunden. När den sandinisterna efter tre månaders mord och terrorism slog ned kuppförsöket förhöll sig armén neutral, trots att oppositionen uppmanade militären att störta regeringen Daniel Ortega och författningen. Denna neutralitet sanktionerar nu Trump, som visar sitt förakt inför den nicaraguanska grundlagen.

Överbefälhavaren för Nicaraguas väpnade styrkor, Julio César Avilés.


I DAG OFFENTLIGGJORDE samma regim som styr folkmordsstaten USA att överbefälhavaren för Nicaraguas väpnade styrkor, Julio César Avilés har sanktionerats av USA. Det cyniska och skrattretande argumentet är att Nicaraguas väpnade styrkor inte gjorde något för att stoppa det sandinistiska fotfolket. Detta fick nog efter tre månaders våldsamheter från oppositionens sida i form av mord, försvinnanden, tortyr, allt dokumenterat och publicerat i de sociala nätverken av den egna oppositionen.

Det sandinistiska fotfolket, många av dem med erfarenhet från kampen mot den USA-stödda Somozadiktaturen och USA:s efterföljande `Contraskrig´ under hela 1980-talet, slog ned USA-oppositionens försök att med våld störta den folkvalda sandinistregeringen april-juli 2018.

 

TRUMPS LOKALA AVLÄGGARE i Nicaragua bet i det sura äpplet och Julio César Avilés ”sanktioneras” nu av Trump för att han INTE deltog i statskuppförsöket. I dag gapskrattar förmodligen både han som ledningen för Sandinistfronten FSLN åt Trumps upp-och-ner-vända-beslut. Så kan historien och verkligheten också skrivas om och deformeras, om man nu ser saken från den vinkeln.

Källa: https://redradiove.com/los-pachencas-criminales-de-santa-marta-vinculados-a-guaido/