16 maj 2020

Varför griper inte USA:s 4:e Flotta och DEA colombianska terrorister och narkotikacapos som finansierar invasionen av Venezuela?

Fyra krigsfartyg förstärker nu USA:s styrpgrepp om Venezuela och misstänks för att komma stoppa bränsleveranser till Venezuela för att mitt under kampen mot coronaviruset framkalla en social explosion i landet.



Varför griper inte USA:s 4:e Flotta och DEA colombianska terrorister och narkotikacapos som finansierar invasionen av Venezuela?

DEA-bas är granne med narkotikahandlaren ”Double Rueda” i colombianska Guajira, gränslän med Venezuela och utgångsbas för invasionsförsöket den 3-4 maj!

Av Dick Emanuelsson

TEGUCIGALPA / 2020-05-16 / USA:s 4:e Flotta leder sedan 1 april i flottmanöver i Karibien framför Venezuela. Motivet? Att gripa kokainlasterna som USA påstår sig komma från Venezuela. Men varför denna passivitet mot avslöjade men fria colombianska narkotikasmugglare som dessutom är djupt inblandade i terrorism i form av finansiering av invasionsförsöket av Venezuela den 3-4 maj i år?

I dag rapporterade [1] den oberoende venezuelanska dagstidningen Ultimas Noticias att den 4:e Flottan har fått förstärkning, 45 dagar efter att flottmanövern med deltagande av 22 stater, bland dem Storbritannien inletts. Misstanken är att flottstyrkan ska förhindra att Venezuela ska ta emot tankfartyg med raffinerat bränsle från Iran, för att ytterligare försämra den ekonomiska situationen i Venezuela och tvinga fram en social explosion.

Det handlar om fyra nya krigsfartyg, USS Detroit LCS7, USS Preble DDG88, USS Lassen DDG82 och USS Farragut DDG99 som ska delta under ledning av USSOUTHCOM, USA:s Södra Militärkommando i vilket den 4:e Flottan ingår.

Paramilitär styckmördare

Efter 45 dagar har denna gigantiska militära kraftsamling inte påträffat och än mindre gripit en enda farkost med kokain från Venezuela. Men de är inte intresserade, säger den venezuelanska regeringen, av colombianska kokainsmugglare. I stället är den colombianska kokainmaffians ledare allierade med DEA & CIA för att störta den folkvalda venezuelanska regeringen, Nicolas Maduro.

För om USA verkligen hade varit intresserad av att gripa knarksmugglare och de stora kokainkartellerna i Colombia, varför har USA och Colombia inte gripit “Doble Rueda” (Dubbelhjulet), eller “La Silla” (Stolen) som han heter Elkin Javier Lopez Torres? “Doble Rueda” tillhörde de paramilitära dödsskvadronerna AUC och var ökänd för att med sadism stycka sina offer med motorsåg.

På den colombianska kokainbossens egen gård; Adolfo Baduel, son till general Raúl Isaías Baduel och hans sju kamrater som greps av den venezuelanska Folkmilisen i form av det socialistiska fiskekooperativet i den lilla byn Chuao den 4 maj.

Militärt träningsläger

Denne man var den som tog emot 60-70 militära venezuelanska desertörer på sin ranch utanför staden Riohacha, centrum i länet Guajira. Länet gränsar till Venezuela uppe vid den karibiska atlantkusten, bara några mil varifrån de 22 staterna nu jagar narkotikakartellernas farkoster, trots att 83 procent av allt kokain som går från Colombia exporteras från landets stillahavskust.

Det var på “Doble Rueda´s” ägor som minst ett av de tre militära träningslägren återfanns. Där övade terroristerna taktiska närstrider och mord och kidnappning av den högsta venezuelanska statsledningen under ledning av de två amerikanska legoknektarna Airam Berry och Luke Denman.

Vem pekar ut “Doble Rueda”?

Först och främst de två legoknektarna från USA, Airam Berry och Luke Denman. I förhören med de två berättar de hur de landade i Riohacha och fördes till “Doble Rueda´s” ägor.


De två legoknektarna (USA) och "beställaren", Juan Guaidó som via Trump och Colombias president Ivan Duque har tagit över de statsägda företagen Citgo respektive Monomeros, två företag värderade till närmare tio miljarder dollar. Konfiskerade av Trump och Duque och i tjänst hos Guaidó!

Vapenarsenal och DEA-agenter

Det var till denna plats som en enorm vapenarsenal skulle anlända i slutet av mars i år. Beställare var legoknektsfirman Silvercorp. Men den som var ytterst ansvarig för vapenarsenalen var den venezuelanske generalmajoren Cliver Alcala. Han är desertör som sedan två år bodde i colombianska staden Barranquilla vid den karibiska kusten och som påstods vara en bricka i kokainkartellerna.

När vapnen uppdagades genom att en colombiansk polispatrull stoppade lastbilen och upptäckte lasten, insåg Alcala att han var illa ute. Han tog offentligt på sig ansvaret för vapnen och uppgav i en direktintervju med W Radio i Bogota att vapnen skulle användas för att störta Venezuelas president Nicolas Maduro.

Han berättade också, att han hade haft mer än 7-8 kontakter med agenter för DEA som ska ha varit införstådda i operationen. Mitt under telefonintervjun ringdes han upp av vad som verkar vara DEA-agenten som uppmanade honom att sluta ”pladdra”.

Men frågan som alla colombianer ställde sig var; hur är det möjligt att en påstådd narkotikaledare kunde leva ostört i den colombianska karibiska kuststaden Barranquilla utan att varken DEA eller de colombianska myndigheterna gjorde något för att gripa honom?

Det dröjde knappt en dag efter intervjun med generalmajoren innan han deporterades till USA.

Cliver Alcalas fru Martha Gonzalez är inte vem som helst utan syster till “Doble Rueda”. Men därvidlag stannar inte spindlarna i Kokain-Nätverket som finansierade och som utan tvekan stod under befäl av vad som latinamerikanerna hävdar vara världens största Narkotikakartell; DEA.


Cliver Alcala med delar av den gigantiska vapenarsenalen.

DEA-bas granne med Koka-bossen!

Antonio Sequea är en av desertörerna som greps av den venezuelanska Folkmilisen den 3-4 maj. Även han bekräftar [2] att han och hans kamrater hade tagits emot i Riohacha av Elkin Javier Lopez Torres, alias “Doble Rueda”. Det obegripliga, menar Sequea är att bara en kilometer från platsen återfinns en DEA-bas.

– I Riohacha noterade vi att “Doble Rueda” hade kontroll av allt. Han ledde alla drogkarteller i området, hävdade Sequea.

Han påstod även att ledaren för invasionsplanen ”Operation Gedeon” arbetade sida vid sida med DEA och drogkartellerna.

– På nätterna ägde det rum hemliga transporter till kusten av lastbilar med beväpnade personer från länet Guajira. Vi frågade folk i trakten och de bekräftade att det var “Doble Rueda” som var chef för drogkartellerna. En plats mindre än en kilometer därifrån återfinns det en bas för DEA, uppgav Sequea.

När denne reporter med fotograf gjorde reportage i Guajira 2017, för att på plats ta del av vittnesmålen av wayuuindianerna, som i Guajira har fördrivits av världens största kolgruveföretag, El Cerrejon, kunde vi se hur specialbyggda fyrhjulsdrivna små lastbilar, fullastade med bensinfat, i hög fart körde från den venezuelanska gränsen in i Guajira, Colombia utan att de stoppades vid polis- och militärspärrarna. Miljoner liter bensin och diesel smugglades de åren från Venezuela till Colombia via hemliga vägar utefter gränsen.

En annan person som stod under DEA:s paraply i Planen för att invadera Venezuela är venezuelanen José Alberto Socorro Hernández, alias “Pepero”, en pjäs inom kokaintrafiken. Han var legoknektsföretagets utvalde logistikchef i Venezuela i ”Operation Gedeon”, som invasionsförsöket döptes till. “Pepero” anklagar Juan Guaidó för att ha via ”Doble Rueda” ha finansierat delar av operationen.

”Pepero” stod i tjänst hos DEA.

 

[1] Advierten que IV Flota de EEUU impediría ingreso de gasolina al país

http://www.ultimasnoticias.com.ve/noticias/politica/advierten-que-iv-flota-de-eeuu-impediria-ingreso-de-gasolina-al-pais/

[2] Centro de operaciones al norte de Colombia: la DEA y narco “doble rueda” en plena acción, confirma Sequea
https://www.laiguana.tv/articulos/726916-centro-operaciones-colombia-dea-narco-plena-sequea/


Läs mer:

15 maj 2020

Juan Guaidó vill annektera Venezuela som en associerad stat till USA, likt Puerto Rico

12 maj 2020

Uppmaning till Trump & Duque: Svischa över de två stulna företagen och vi svischar tillbaka de två Gröna Baskrarna!

7 maj 2020
Venezuela: Den andre tillfångatagne legoknekten (USA) beskriver hur de skulle inta flygplatsen och presidentpalatset
http://dickema.blogspot.com/2020/05/venezuela-den-andre-tillfangatagne.html

6 maj 2020

Trump gav ordern om att invadera Venezuela, uppger en av de två marinsoldaterna från USA som tillfångatogs av Folkmilisen!
http://dickema.blogspot.com/2020/05/trump-gav-ordern-om-att-invadera.html

4 maj 2020

VENEZUELA: Ett organiserat och beväpnat folk som neutraliserar och tillfångatar en andra terroriststyrka med två legoknektar från USA!
http://dickema.blogspot.com/2020/05/venezuela-ett-organiserat-och-bevapnat.html

3 maj 2020

Honduras största vänsterparti fördömer USA:s nya version av Grisbuktsinvasionen anno 2020, denne gång av Venezuela
http://dickema.blogspot.com/2020/05/honduras-storsta-vansterparti-fordomer.html

3 maj 2020

VENEZUELA: Terroristgrupp landsteg 10 km från Caracas internationella flygplats i snabbgående yachter!
http://dickema.blogspot.com/2020/05/venezuela-terroristgrupp-landsteg-10-km.html